Cursus reanimatie en AED
Workshop EHBO baby en Kind
Reanimatie & AED Herhaling Training NNR

Reanimeren en
gebruik AED Maximaal 12 personen.

Wat doe jij als je partner, familieleden of vrienden in jouw omgeving een circulatiestoornis (hartstilstand) krijgt? Sta je dan toe te kijken of ben jij die eerstehulpverlener die probeert het leven van een ander te redden?

De eerste minuten na een circulatiestoornis zijn van groot belang voor het herstel van het slachtoffer. Als je binnen 4 minuten de circulatie kan overnemen door het geven van een goede reanimatie, kun je de overlevingskansen van het slachtoffer aanzienlijk vergroten.

Iedereen kan leren reanimeren. In een cursus van 3 uur leer je hoe je iemand met een circulatiestoornis kunt helpen. Deze cursus is NRR-gecertificeerd en wordt aangemeld bij de NRR (Nederlandse Reanimatie Raad).

Volg de beste cursus Reanimatie. Leer wat je moet doen bij een hartstilstand! Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Inhoud van de opleiding

Bij deze cursus leer je de stappen die je moet doorlopen wanneer je geconfronteerd wordt met een slachtoffer van een hartstilstand.

  • Borstcompressies (hartmassages) te geven
  • Slachtoffer te beademen
  • Verhelpen ademhaling obstructie
  • Stabiele zijliging
  • AED te gebruiken

Tegenwoordig hangen op heel veel plaatsen AED’s. Maar weet je hoe je hem moet gebruiken? Het lijkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. In deze opleiding leer je hoe je een AED moet gebruiken. Met behulp van de AED kun je het hart van het slachtoffer een kleine elektrische schok geven, die het hart mogelijk weer op gang helpt. Met behulp van de AED geef je het slachtoffer een nog grotere kans te overleven.

Reanimatie cursus (BLS)

Deze Basic Life Support cursus (BLS) heeft een totale duur van deze opleiding is 3 uur.

Schrijf je in voor 1 van onze basisopleidingen Reanimatie en AED:

Donderdag 19 september 2024

Extra les: woensdag 16 oktober 2024

Donderdag 17 oktober 2024 = VOL

Woensdag 13 november 2024

Donderdag 21 november 2024

Woensdag 18 december 2024

€ 47,- incl. officieel certificaat

Herhaling reanimatie cursus (BLS)

Deze Basic Life Support cursus (BLS) heeft een totale duur van deze opleiding is 3 uur.

Schrijf je in voor 1 van onze basisopleidingen Reanimatie en AED:

Woensdag 9 oktober 2024

Donderdag 14 november 2024

Woensdag 11 december 2024

€ 47,- incl. officieel certificaat

Resultaten en toelatingseisen

Je behaalt het officiële NRR-certificaat

De NRR (Nederlandse Reanimatie Raad) heeft als missie het verbreiden en verbeteren van kennis en vaardigheden in de reanimatie in de meest ruime zin.

Door het verspreiden van internationaal vastgestelde richtlijnen draagt de NRR bij aan uniforme opleiding in de reanimatie op alle niveaus van de keten in de hulp- en zorgverlening.

Deelnemers van deze cursus worden bij het NRR aangemeld.

Toelatingseisen

  • Goede motivatie en inzet

  • In staat lichte lichamelijke inspanning te leveren

Indien gewenst kun je je aanmelden bij Hartslagnu

Waarom Hartslagnu?

Als aangemelde burgerhulpverlener bij Hartslagnu kun je opgeroepen worden als er in de buurt iemand een hartstilstand krijgt. Daarmee vergroot je de overlevingskans van mensen met een hartstilstand. Je start de reanimatie totdat de professionele hulpverlening er is. Hierdoor kun je helpen levens te redden. https://www.hartslagnu.nl/

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het voorkomen van blijvend letsel en het onnodige verlies van mensenlevens. Een belangrijk onderdeel is de reanimatie en het gebruik van de AED . Je leert adequaat te handelen bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en ernstig bloedverlies.

Niet Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het behandelen van kleinere verwondingen, die op de werkplek behandeld kunnen worden. Soms is het nodig om professionele hulpverlening in te schakelen. Daarom leer je niet-levensbedreigende aandoeningen te beoordelen en behandelen, zoals wonden, oogletsel, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.

Brandbestrijding

Je leert de basis-principes van brandontwikkeling en wat je moet doen in geval van brand. Vervolgens leer je een beginnende brand te herkennen en te blussen met de daarvoor geschikte en beschikbare middelen. Daarbij komen ook de gevaren van rook en het blussen aan bod. Je leert de theorie en de praktijk.

Ontruiming

Je leert in dit onderdeel de verschillende stappen die genomen moeten worden in het geval dat een ontruiming nodig is. Zodat je dit in de praktijk kunt uitvoeren en collega-Bedrijfshulpverleners kunt helpen. Je leert de ontruimingsvoorzieningen te kennen en in te zetten. Samenwerking met professionele hulpverleners wordt ook behandeld.

BHV Waterland
CRKBO_Docent

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen