cursus ehbo baby
ehbo baby
Ehbo baby en kind

EHBO baby / kind

In deze cursus EHBO baby & Kinderen leer je alles op het gebied van EHBO bij ongevallen met babies en/of kinderen. Wat moet je doen in geval van ongevallen in organisaties, thuis of elders. Overal ligt het gevaar van een ongeval op de loer en dan is het belangrijk dat jij als EHBO-er adequaat kunt optreden en verwondingen en schade minimaliseert of kunt voorkomen.

Je weet de eerste hulp te verlenen en zo snel mogelijk de juiste professionele hulp in te schakelen. Jij weet hoe je moet communiceren en de situatie kunt neutraliseren. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel nodig.

Volg de beste EHBO-opleiding. Leer de juiste kennis én neem de leiding bij ongevallen!
Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Inhoud en duur van de opleiding

Als deelnemer aan onze cursus EHBO baby en kind leren we je alles wat je wilt weten over EHBO bij babies en kinderen. Dit doet BHV Waterland door ervaren en toegewijde instructeurs in te zetten. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben allen voldoende praktijk ervaring in hun werkgebied. Ook train je bij BHV Waterland met de beste leermiddelen en met moderne materialen én wij zorgen ervoor dat ook jij enthousiaste EHBO-er wordt! Gun jij jezelf ook de beste opleiding tot EHBO-er? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

EHBO baby en kind

Totale duur van deze opleiding is 8 uur klassikaal dag. Na het succesvol afleggen van de praktijkdag ontvang je een certificaat EHBO bij Baby en Kind.

  • Meest gekozen door (gast)ouders
  • 8 uur klassikaal

€ 197,- incl. officieel certificaat

WORKSHOP EHBO aan baby's en kinderen

Deze workshop wordt gegeven in 1 dagdeel of avond.

  • Meest gekozen door ouders en opa's en oma's
  • 2,5 uur klassikaal les

€ 117,- incl. officieel certificaat

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen