Basis BHV opleiding
Basis BHV
basis BHV cursus

EHBO uitgebreid Maximaal 12 personen.

In de Cursus uitgebreide EHBO leer je alles op het gebied van EHBO. Wat moet je doen in geval van ongevallen in organisaties, thuis of elders. Overal ligt het gevaar van een ongeval op de loer en dan is het belangrijk dat jij als EHBO-er adequaat kunt optreden en verwondingen en schade minimaliseert of kunt voorkomen.

Je weet de eerste hulp te verlenen en zo snel mogelijk de juiste professionele hulp in te schakelen. Jij weet hoe je moet communiceren en de situatie kunt neutraliseren. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel nodig.

Volg de beste EHBO-opleiding. Leer de juiste kennis én neem de leiding bij ongevallen!
Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Na het afronden van deze opleiding ontvang je een officieel EHBO certificaat. Ook is het mogelijk om een Rode Kruisdiploma te behalen met deze opleiding.

Inhoud en duur van de opleiding

Als deelnemer aan onze cursus EHBO Uitgebreid leren we je alle vaardigheden die je nodig hebt bij ongevallen. Dit doet BHV Waterland door ervaren en toegewijde instructeurs in te zetten. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben allen voldoende praktijk ervaring in hun werkgebied. Ook train je bij BHV Waterland met de beste leermiddelen en met moderne materialen én wij zorgen ervoor dat ook jij enthousiaste EHBO-er wordt! Gun jij jezelf of je personeel ook de beste opleiding tot EHBO-er? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Cursus Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen

Totale duur van deze opleiding is 24 uur verdeeld over 3 dagen . Je wordt opgeleid tot volwaardig EHBO-er. Na het succesvol afleggen van het examen ontvang je een officieel Rode Kruis certificaat.

  • Meest complete cursus
  • Ook geschikt voor professionals

€ 397,- inclusief BTW

Cursus uitgebreide EHBO Rode kruis gecertificeerd (online + klassikaal)

Voorafgaand aan de praktijkdag leer je de theorie via een e-learning, in je eigen tempo op een voor jou geschikt moment. Tijdens de praktijk gaan we de geleerde theorie oefenen. Na het afronden van deze cursus ontvang je een offiecieel Rode Kruis certificaat.

Alleen met een afgeronde e-learning mag er deelgenomen worden aan het klassikale gedeelte.

€ 260 inclusief BTW

Resultaten en toelatingseisen

Je wordt volwaardig EHBO-er

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. Na afloop van de volledig klassikale cursus krijg je als naslagwerk het cursusboek EHBO.

Toelatingseisen

  • Goede motivatie en inzet

  • In staat lichte lichamelijke inspanning te leveren

  • Bij de verkorte opleiding moet de E-learning met goed resultaat afgerond zijn om deel te kunnen nemen aan de praktijkdag.

Deze opleiding is gecertificeerd door het Rode Kruis.

Waarom Rode kruis?

Het onafhankelijke certificeringssysteem van het Rode Kruis borgt de kwaliteit van trainingen en van de opleider. Voor aanvang van de training meldt de opleider deze bij het Rode Kruis aan. En na afloop ontvangt u een internationaal erkent EHBO Diploma.Voor meer informatie kijk op https://www.rodekruis.nl/

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

cursus uitgebreide EHBO Rode kruis

Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het voorkomen van blijvend letsel en het onnodige verlies van mensenlevens. Een belangrijk onderdeel is de reanimatie en het gebruik van de AED . Je leert adequaat te handelen bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en ernstig bloedverlies.

Niet Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het behandelen van kleinere verwondingen, die op de werkplek behandeld kunnen worden. Soms is het nodig om professionele hulpverlening in te schakelen. Daarom leer je niet-levensbedreigende aandoeningen te beoordelen en behandelen, zoals wonden, oogletsel, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.

Kinder EHBO

In de cursus uitgebreide EHBO van het Rode Kruis wordt ook uitgebreid stilgestaan bij hulpverlenen  Baby en kinderen. Op de praktijk dag ook de nieuwste leermiddelen voor ingezet, om deze vaardigheden eigen te maken.

Let op

De e-learning wordt binnen enkele dagen aan je Heartbeat account (Rode Kruis cursistenadministratiesysteem) toegevoegd. De online module is na aanschaf 1 jaar toegankelijk.
De inloggegevens van je Heartbeat account ontvang je na inschrijving van op deze cursus.

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen