Basis BHV opleiding
Basis BHV
basis BHV cursus

Workshop EHBO sport

Binnen sportclubs en bij sportevenementen geberuen specifieke sport-ongelukken met sportgerelateerde blessures. Als collega-sporter is het goed te weten hoe je eerste hulp bij sport kunt bieden. De workshop EHBO Sport is voor iedereen die op het sportveld wil weten hoe gehandeld moet worden bij sportblessures en verdere schade te voorkomen of verminderen.

Volg deze workshop EHBO Sport met andere sporters en weet wat je moet doen bij ongelukken in jouw sport.

Volg de beste opleiding voor SportEHBO. Leer de juiste kennis én neem de leiding in noodsituaties!
Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Inhoud en duur van de opleiding

Als deelnemer aan onze workshop EHBO Sport leer je wat je moet doen bij ongevallen en blessures in jouw sport. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben allen voldoende praktijk ervaring in hun werkgebied. Ook train je bij BHV Waterland met de beste leermiddelen en met moderne materialen én wij zorgen ervoor dat ook jij enthousiaste EHBO-er wordt! Gun jij jezelf of je mede-sporters ook deze interessante workshop? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Workshop EHBO sport

Totale duur van deze opleiding is een dagdeel of avond. In ongeveer 1 1/2 uur leer je EHBO toepassen bij de meest voorkomen sportblessures.

€ 97,- incl. officieel certificaat

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE CURSUS?

De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs met ruime ervaring op dit gebied. Onze instructeurs zijn werkzaam geweest binnen defensie en geven les bij de nationale politie. En geven naast de basis vaardigheden ook nog praktische tips die jouw kunnen helpen bij het reden van een leven.

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen