EHBO opleiding Purmerend
Basis BHV
basis BHV cursus

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen (online + klassikaal)

Tijdens Rode Kruis opleidingen leer je alles op het gebied van veiligheid volgens het Rode Kruis. Wat moet je doen in geval van ongevallen in organisaties, thuis of elders. Overal ligt het gevaar van een ongeval op de loer en dan is het belangrijk dat jij als EHBO-er adequaat kunt optreden en verwondingen en schade minimaliseert of kunt voorkomen.

Volg de beste EHBO-opleiding van het Rode Kruis. Leer de juiste kennis én neem de leiding bij ongevallen!
Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Inhoud en duur van de opleiding

Je Rode Kruis EHBO certificaat behalen met een 3-daagse klassikale cursus of met een e-learning gevolgd door 1 klassikale lesdag. De tijdbesteding van beide opleidingen is ongeveer gelijk.

Alle EHBO onderwerpen uit het Rode Kruis EHBO boek komen aan bod. Ook EHBO voor baby's en kinderen is onderdeel van deze uitgebreide cursus.

Uitgebreide EHBO volwassenen en kinderen (online + klassikaal)

Meest complete cursus
16 uur online + 8 uur klassikaal
Europees erkend en Wet IKK goedgekeurd certificaat
In deze complete cursus leer je alles over EHBO aan baby's, kinderen én volwassenen. Inclusief reanimatie en het gebruik van AED.

€ 260,- inclusief BTW

2Rode Kruis

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE Rode Kruis CURSUS?

Je eerste hulp aan zowel baby's, kindjes en volwassenen wilt kunnen verlenen 
Je alle EHBO-vaardigheden wilt leren inclusief reanimatie 
Je de theorie het liefst in jouw eigen tijd en tempo online volgt 
Je noodsituaties in praktijk wilt oefenen 
Je een officieel certificaat nodig hebt voor (vrijwilligers)werk 

2Rode Kruis

RESULTAAT EN TOELATINGSEISEN

Als deelnemer aan onze cursus basis bedrijfshulpverlening leiden wij je op tot volwaardig BHV lid. Dit doet BHV Waterland door ervaren en toegewijde instructeurs in te zetten. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben allen voldoende praktijkervaring in hun werkgebied. Ook train je bij BHV Waterland met de beste leermiddelen en met moderne materialen én wij zorgen ervoor dat ook jij enthousiaste BHV-er wordt!

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het voorkomen van blijvend letsel en het onnodige verlies van mensenlevens. Een belangrijk onderdeel is de reanimatie en het gebruik van de AED . Je leert adequaat te handelen bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en ernstig bloedverlies.

Niet Spoedeisende Eerste Hulp

Je leert het behandelen van kleinere verwondingen, die op de werkplek behandeld kunnen worden. Soms is het nodig om professionele hulpverlening in te schakelen. Daarom leer je niet-levensbedreigende aandoeningen te beoordelen en behandelen, zoals wonden, oogletsel, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.

Brandbestrijding

Je leert de basis-principes van brandontwikkeling en wat je moet doen in geval van brand. Vervolgens leer je een beginnende brand te herkennen en te blussen met de daarvoor geschikte en beschikbare middelen. Daarbij komen ook de gevaren van rook en het blussen aan bod. Je leert de theorie en de praktijk.

Ontruiming

Je leert in dit onderdeel de verschillende stappen die genomen moeten worden in het geval dat een ontruiming nodig is. Zodat je dit in de praktijk kunt uitvoeren en collega-Bedrijfshulpverleners kunt helpen. Je leert de ontruimingsvoorzieningen te kennen en in te zetten. Samenwerking met professionele hulpverleners wordt ook behandeld.

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen