Basis BHV opleiding
Basis BHV
basis BHV cursus

Oranje kruis opleidingen

Het oranje kruis is in 1909 opgericht en heeft ruim 350.000 leden. De ruim 100 jaar ervaring is in het lesmateriaal van het Oranje Kruis opgenomen en wordt met regelmaat verbeterd. De opleidingen van het Oranje Kruis worden door het Oranje Kruis gecertificeerde instructeurs gegeven.
Wil jij een volledige Oranje Kruis EHBO diploma, volg dan bij ons deze opleiding:

  • EHBO volwassen
  • EHBO voor kinderen

Het belang van een Oranje Kruis opleiding
De opleidingen van het Oranje Kruis zijn erkende opleidingen geschikt voor professionele organisaties zoals bedrijven, sportclubs en kinderopvang. Het diploma kinder EHBO Oranje Kruis is erkende door de Rijksoverheid.

Volg de beste opleiding voor als hulpverlener. Leer de juiste kennis én neem de leiding in noodsituaties!
Ontwikkel je zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Inhoud en duur van de opleiding

Als deelnemer aan onze Oranje Kruis opeidingen tot volwaardig Eerste Hulpverlener opgeleid. Dit doet BHV Waterland door ervaren en toegewijde instructeurs in te zetten. Onze instructeurs zijn allemaal gecertificeerd en hebben allen voldoende praktijk ervaring in hun werkgebied. Ook train je bij BHV Waterland met de beste leermiddelen en met moderne materialen. Gun jij jezelf of je personeel ook de beste opleiding tot Eerste Hulpverlener? Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Oranje kruis opleiding

Totale duur van deze opleiding is 2 dagen en een examendag .Na het succesvol afleggen van het examen ontvang je het officiële Oranje Kruis EHBO diploma.

Het Diploma Eerste Hulp  van het Oranje Kruis is de meest uitgebreide cursus op het gebied van Eerste Hulp. Van verbinden van wonden, bloedneusen tot reanimatie met AED, alles wordt behandeld in onze Cursus EHBO Oranje Kruis.

Natuurlijk verzorgen we ook Herhalingslessen Oranje Kruis.

€ 397,- incl. officieel certificaat

EHBO Oranje Kruis

WAT MAG JE VERWACHTEN VAN DEZE CURSUS?

De cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs met ruime ervaring op dit gebied. Onze instructeurs zijn werkzaam geweest binnen defensie en geven les bij de nationale politie. En geven naast de basis vaardigheden ook nog praktische tips die jouw kunnen helpen bij het reden van een leven.

RESULTAAT EN TOELATINGSEISEN

Als deelnemer aan onze EHBO opleiding Oranje Kruis volwassenen of kinderen. Ontvangt u het diploma van het Oranje Kruis. Deze is twee jaar geldig. Binnen deze twee jaar zal er een verhaling gevolgd moeten worden. Voor herhalingen neem contact met ons op.

BEKIJK ONZE AGENDA VOOR EEN GESCHIKTE DATUM

Spoedeisende

Je leert het voorkomen van blijvend letsel en het onnodige verlies van mensenlevens. Een belangrijk onderdeel is de reanimatie en het gebruik van de AED . Je leert adequaat te handelen bij verslikking, shock, angina pectoris, hartinfarct, beroerte, epilepsie, suikerziekte en ernstig bloedverlies.

Overige letsels

Je leert het behandelen van kleinere verwondingen, die op de werkplek behandeld kunnen worden. Soms is het nodig om professionele hulpverlening in te schakelen. Daarom leer je niet-levensbedreigende aandoeningen te beoordelen en behandelen, zoals wonden, oogletsel, kneuzingen, verstuikingen, breuken of brandwonden.

ziekten

Je leert ziektebeelden te herkennen en de stappen die genomen moeten worden om de beste zorg voor de zorgvrager te geven. Denk hier bij aan ernstige hartklachten, beroerte, ademhalingsziekte, epileptische aanvallen, koortsstuipen, hersenvliesontsteking, suiketziekte en flauwte. Je leert de theorie en de praktijk.

Baby en kinderen

Ook leer je in deze opleiding de verschillende stappen die genomen moeten worden bij het hulpverlennen bij kinderen. In de opleiding EHBO voor kinderen zal hier meer tijd aan besteed worden. En gekeken worden naar de specifieke kinderziekten.

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen