Veiligheid mogelijk maken voor iedereen en overal

BHV Waterland is opgericht door Nicole Leemhuis en Steve Jepkes. Het uitgangspunt voor het opzetten van een opleidingsbedrijf voor BHV, VCA, EHBO en Reanimatie is de overtuiging dat het leven veiliger kan. Of het gaat om je privé-leven, het bedrijfsleven of in de sport- en evenementenwereld. Iedereen kan elkaar helpen bij ongevallen. Als je maar weet wat je moet doen. Een veiligere wereld ontstaat als iedereen weet hoe te handelen bij ongevallen, branden of een hartstilstand. BHV Waterland biedt aan iedereen de mogelijkheid te leren elkaar te helpen bij onverwachte situaties.

BHV Waterland is officieel gecertificeerd en geeft professionele BHV & EHBO opleidingen en cursussen aan personeel van bedrijven, maar ook aan particulieren. Onze BHV cursussen in Purmerend zijn leuk en inspirerend om te volgen. Tijdens een BHV opleiding ontwikkel je tegelijkertijd vertrouwen en zelfverzekerdheid.

BHV Waterland Purmerend

Steve Jepkes

Instructeur BHV, EHBO en Reanimatie opleidingen

Als oud-marinier weet Steve Jepkes als geen ander hoe het is om onder stress en druk te moeten werken. In de 17 jaar bij het Korps Mariniers heeft hij geleerd dat de kracht in het herhalen zit en dat vertrouwen groeit door kennis en vaardigheden.

“Bij het Korps Mariniers heb ik als Hoofd Logistieke Dienst bij de geneeskundige dienst gewerkt. Het belang van een goed ingewerkt team is hier belangrijk voor een veilige werkomgeving.” Daarna heeft Steve gewerkt als Hoofd-Instructeur van de Koninklijke Marine.

De vertaalslag naar het burger- en bedrijfsleven was dan ook snel gemaakt. Steve is meer dan uitstekend in staat om opleidingen en trainingen professioneel te verzorgen voor alle verschillende doelgroepen.

Steve is gecertificeerd Full Instructor BLS, PBLS , Rode Kruis, Oranje Kruis, NIBHV, Stop De Bloeding.

Nicole-Leemhuis-BHV-TINY

Nicole Leemhuis

Instructeur EHBO. Planning, marketing en administratie.

Nicole is van oorsprong belastingadviseur en heeft veel ervaring met het adviseren van ondernemers.

Naast dit financiële deel heeft Nicole zich gespecialiseerd in veiligheid van bedrijven en particulieren. Zij is tevens instructeur EHBO. Nicole is werkzaam als evenementenhulpverlener (vrijwilliger) voor het Rode Kruis en heeft daar de nodige ervaring opgedaan met handelen onder druk en stress.

Binnen BHV Waterland is Nicole EHBO instructeur (Rode Kruis, Oranje Kruis, BLS / PBLS) met een duidelijke specialisatie richting baby’s en kinderen.

BHV Waterland

Telefoonnummer +31 299 88 11 99 |
Volume 105B, 1446 WH Purmerend

Winkelwagen